Uw interieur opfleuren met binnenplanten

Een natuurlijke en levendige sfeer in huis? Kom dan zeker even langs bij Tuicentrum Berckmoes en ontdek onze brede waaier aan binnenplanten in regio Lede.

Stijl en klasse

Wanneer u uw interieur op een eenvoudige én stijlvolle manier wenst aan te kleden, zijn binnenplanten de ideale oplossing. Van bescheiden kamerplanten tot weelderige plantensoorten die perfect binnen kunnen gehouden worden, de mogelijkheden zijn heel divers.

Professioneel advies

Binnenplanten geven uw interieur een extra groen en fleurig karakter. Toch is het belangrijk om ook even te denken aan de nodige verzorging van uw groene decoratie. Om uw planten gezond te houden, spelen de hoeveelheid water, de standplaats (zon/schaduw), de kamertemperatuur en de potgrond een essentiële rol. Om u hierbij te helpen, staan onze enthousiaste medewerkers steeds voor u klaar met professioneel advies. Zo bent u er zeker van dat u nog lang zult genieten van uw binnenplanten.

Binnenplanten en meer

Om uw binnenplanten perfect tot hun recht te laten komen, vindt u bij Tuincentrum Berckmoes trouwens heel wat decoratie in verschillende stijlen. Van sierpotten en plantenstandaards tot kaarsen en unieke interieurobjecten. Kom gerust eens een kijkje nemen. Heeft u een vraag over ons tuincentrum? Neem dan zeker even contact met ons op.