Potgrond voor een vruchtbare bodem

Op zoek naar een specifiek soort potgrond in regio Lede? Vertrouw dan op de expertise van Tuincentrum Berckmoes, uw tuinspecialist in Oost-Vlaanderen.

Uitgebreide expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u professioneel advies geven over de samenstelling, vochtbalans en voedingswaarde van de potgrond die u nodig heeft voor uw planten, zowel voor binnen als buiten.

Kwaliteit op nummer één

We beschikken over verschillende soorten potgrond van een zeer goede kwaliteit, die we u aanbieden aan een correcte prijs. Onze potaarde voldoet bovendien aan de internationale RHP-normen, een kwaliteitslabel voor potgrond. Zo bent u bij Tuincentrum Berckmoes in Lede dus zeker van een duurzame bodem voor uw begroeiing.

Alles voor de bodem

Heeft u last van ziektes of insecten in de tuin? Geen nood, wij bieden u tal van producten aan die dit voorkomen of bestrijden: van sproei- en meststoffen tot bodemverbeteraars. Welk product u ook nodig heeft, op de professionele blik van onze gedreven medewerkers kunt u alvast rekenen. Benieuwd naar het aanbod van ons tuincentrum? Neem zeker even een kijkje in onze webshop of kom even langs in onze winkel.